Een ogenblik alstublieft. De module wordt geladen

Onze klanten geven ons nu een

En u? Klik hier >

             

      De Boer & Partners
       uw financiële raadgevers

De Boer & Partners is hét advieskantoor voor hypotheken, sparen en beleggen, assurantiën, echtscheidingsbemiddeling en belastingzaken. Wij richten ons nadrukkelijk op de particulier en ZZP.

De consument beoordeelt het kantoor ook in 2013 weer naar een eerste plaats (*bron Independer) op kwaliteit, prijs, duidelijkheid en de zeer persoonlijke dienstverlening.

Wij zijn dan ook al jaren hét advieskantoor voor de regio Zoetermeer/Haaglanden.

Onze Missie
Eigenlijk zijn wij gek op financiële problemen en lastige verzekeringskwesties. Het is onze uitdaging om u als relatie alle uitleg en inzicht te geven in wat er bij u speelt of waar u heen wilt of kunt. En dan zo veel mogelijk in voor u heldere begrijpelijke taal. Wij adviseren, bemiddelen en beheren uw financiële zaken, producten en voorzieningen op een volledig transparante en voor u geheel inzichtelijke wijze.

Onze Uitvoering
Wij bieden totale "financiële ontzorging" in een sfeer van plezierige samenwerking en vertrouwen, waarbij onze betrokken en professionele dienstverlening dagelijks door u wordt ervaren.

Onze Beloning
Wij verzorgen Advies over en Bemiddeling in producten provisieloos tegen een vooraf besproken vaste prijs of op basis van een uurtarief.
Het Beheer van ons advies en uw producten verzorgen wij op basis van heldere serviceabonnementen tegen vaste kleine maandelijkse kosten. Hierdoor heeft u altijd een helder en eerlijk beeld van onze service, de kosten en onze adviesbedoelingen.

In alles wat wij doen, streven wij met passie voor ons vak en met oog voor onze maatschappelijke verantwoordelijkheid, naar excellente en persoonlijke dienstverlening. Wij werken dan ook bij voorkeur voor totaalrelaties.

Door net wat anders te denken, te handelen en op onze "eigen wijze" voor u te zorgen, zijn wij in staat u de meest ideale ondersteuning te bieden. Wij doen dit door gewoon vanuit onze natuur, scherp en oprecht dagelijks met ons team voor u klaar te staan en voor de duur zolang u dat van ons wenst.

Voor alle vraagstukken en oplossingen over risico's, het financieren of het verzekeren ervan, praat u toch eerst persoonlijk met een ongebonden deskundige raadgever?

                            De Boer & Partners
 
                       
uw financiële raadgevers

Woekerpolisaffaire blijft doorsluimeren 12-10-2014

Verzekeringmaastchappijen blijken gemiddeld nog steeds zwaar te kort te...

meer >>

Sparen, beleggen, investeren, wat nu? 01-10-2014

De rente op spaargeld bereikte onlangs een historisch dieptepunt. Wat geen...

meer >>

Reisverzekering? Gewoon doen! 15-09-2014

Over de vraag of een reisverzekering nu wel of niet nodig is bestaan helaas...

meer >>

naar het nieuwsarchief

Erkend Hypotheek & advies NVHP
Facebook